Etusivu Tilauslomake Uutuudet Kanta-asiakas tarjoukset Linkit Nettikauppa Yhteystiedot

Linkit

(avautuvat uuteen ikkunaan)

Kristinestads hemsida med information om staden o.s.v. KIPA kirjakauppaketju on perustettu vuonna 1984. Ketjuun kuuluu 60 yksityistä, yrittäjävetoista kirjakauppaa eri puolelta Suomea. KIPA- kirjakaupan valikoima käsittää pääsääntöisesti yli 2500 uutuusnimikettä vuosittain; kaunokirjallisuutta, tieto- ja harrastekirjallisuutta sekä lastenkirjallisuutta laidasta laitaan. KIPA kirjakauppaketjun verkkokauppa. Osta kirjasi netin välityksellä.

 


 

WSOY-konserni on viestintäalan monitoimiyhtiö, joka kustantaa ja valmistaa viestintätuotteita ihmisten opiksi, huviksi ja hyödyksi. WSOY:n toimialat ovat kustantaminen, painaminen ja kalenteriliiketoiminta. Kustannusosakeyhtiö Tammi on osa Bonnier-mediakonsernia, joka on alallaan Pohjoismaiden suurin. Kustannusosakeyhtiö Otava on toiminut suomenkielisen kirjallisuuden yleiskustantajana vuodesta 1890 alkaen. Kustannustoiminnan pääalueet ovat yleinen kirjallisuus ja oppimateriaalit.

 


 

Gummerus Kustannus Oy kuuluu Gummerus-konserniin. Gummerus on maamme vanhin yhtäjaksoisesti toiminut yleiskustantamo. Thomas Goletz on Diddl'in keksijä ja piirtäjä, sen takia häntä pidätetään Diddl'in isänä. Hänen tavoitteensa piirustuksillaan on halaushyvillä Diddl- motiiveilla ja suloisilla sekä huumorintajuisilla teksteillään luoda iloa ihmisten sydämiin. LIBRIS webbsök erbjuder fri sökning bland närmare fem miljoner titlar på svenska bibliotek.

 


 

HelMet-katalogen. Esbo, Grankulla, Helsingfors och Vanda stadsbibliotek